MANN MED GREIP

Kommentarar, tekstar og bilde frå Johannes Eggen Mundal. Del gjerne blogginnlegga, men ikkje bruk bilder utan avtale med meg!

MANN MED GREIP PÅ FB

Denne bloggen har ei eiga fb-gruppe. Her kan du fylgje med når det blir publisert nye blogginnlegg eller tidlegare blogginnlegg som er aktuelle i samfunnsdebatten.

Fylgj MANN MED GREIP på FB her!

Single Post Navigation

3 thoughts on “MANN MED GREIP PÅ FB

 1. ingvaraberge on said:

  Du held fram med å skriva rett inn i barnevernsdebatten. Utan å innrøma at det er det du gjer. Men i alle fall, om ein skil foreldre og born av politiske grunnar, så er ein i amle fall ærleg om kvifor ein gjer det. Men dersom ein skil dei med grunngjeving i ei konstruert omsorgssvikt, meiner eg at det er endå verre, for då tek ein også frå dei involverte retten til å vita kva som eigentleg skjer med dei.

  Om nokon les dette her, vert eg vel kraftig arrestert for det. Men eg meiner at det barnevernet driv med er god gamaldags eugenikk. Det dreiar seg om å hindra at menneske som har dårlege genar eller er til byrde for samfunnet får for mange born.

  Kva gjeld saka med Syria-kvinna: Eg er stygt redd at dette er ei god sak for FrP og ei dårleg sak for regjeringa. I den grad eg har lodda stemninga er inntrykket mitt at folk slit med å forstå denne aksjonen, og eg er slett ikkje sikker på at det er eit fleirtal som støttar han. Det som eg i alle fall ikkje er i tvil om, er at FrP no kjem til å stiga markant på meiningsmælingane. Kjenner eg dei rett, er det ikkje lenge før dei står fram og er imot både kommunereforma og andre upopulære tiltak som Solberg-regjeringa har gjennomført. Med all den misnøya som har bygt seg opp mot Erna Solberg si regjering, vil det vera ei takknemmeleg oppgåve å hausta fruktene av misnøya. Dei som vert sitjande med Svarteper er V og KrF, som lite anna kan gjera enn å verta sitjande i Solberg-regjeringa og lyt ta støyten for den politikken som regjeringa fører.

  Likar

 2. ingvaraberge on said:

  Korrekt!

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: